Sterilisatoren voor Medische instrumenten online bestellen?

Wilt u online een sterilisator of autoclaaf bestellen voor het steriliseren van uw medische instrumenten? Heeft u een medische kliniek of praktijk en wilt u er zeker van zijn dat uw medisch instrumentarium 100% steriel is? Dan is B-autoclaaf.nl de leverancier die u zoekt! Wij zijn dé online groothandel in voordelige en hoge kwaliteit B-autoclaven. Bovendien zijn wij het adres voor tal van medische producten zoals sealapparaten, ultrasoonreinigers en sterilisatiezakjes. Dat maakt ons ondertussen een geliefd adres bij medische klinieken, huisartsen, tandartsen en andere medische experts uit heel Europa!

Waarom uw medisch materiaal reinigen met een autoclaaf?
Medisch materiaal kunt u op meerdere manieren reinigen. Maar waarom zou u dit juist met een autoclaaf doen? De reden is eenvoudig: een klasse B sterilisator, oftewel B-autoclaaf, reinigt uw instrumenten niet alleen 100% betrouwbaar, maar ook zeer snel en effectief.  Hoe het werkt?  De autoclaaf wordt eerst geheel luchtdicht afgesloten, terwijl er een bepaalde hoeveelheid vloeistof in de autoclaaf aanwezig is. Hierna wordt de temperatuur in de autoclaaf verhoogd, waardoor de vloeistof verdampt en zorgt voor een drukverhoging. Door de aanwezige druk kunnen bacteriën zich niet insluiten in luchtbellen, waardoor ze het sterilisatieproces niet overleven. Dat maakt autoclaveren een zeer efficiënte en betrouwbare sterilisatiemethode voor al uw medische instrumenten.

Welke autoclaaf is geschikt voor mijn kliniek?
B-autoclaaf.nl verkoopt verschillende autoclaven, met elk hun eigen unieke features. Er is geen algemeen geldend advies als het gaat om de juiste keuze voor uw kliniek of praktijk. Daarom geven wij u graag een persoonlijk advies zodat u ervan verzekerd bent dat u daadwerkelijk de autoclaaf kiest die het beste bij uw gebruiksdoel  en instrumentarium past. Hiervoor kunt u eenvoudig contact opnemen met  +31 (0) 321 31 7878 of per mail via info@b-autoclaaf.nl. Wij zullen u vervolgens een aantal gerichte vragen stellen met betrekking tot uw werksituatie en persoonlijke wensen. Op basis van dit gesprek kunnen wij u uitgebreid adviseren over de juiste keuze voor uw medische kliniek of praktijk!

Goedkope en betrouwbare leverancier van medische hulpmiddelen
Maar waarom zou u juist uw autoclaaf en andere medische hulpmiddelen bij B-autoclaaf.nl kopen? Daar zijn veel redenen voor te bedenken. Een aankoop bij onze online groothandel is allereerst super eenvoudig. Het bestelproces spreekt volledig voor zich en u kunt snel online betalen via iDeal. Kleinere medische producten worden direct verzonden, bij de aanschaf van een autoclaaf nemen wij binnen 24 uur na de betaling contact met u op om een bezorgafspraak te maken. De autoclaaf wordt dan meteen door ons geïnstalleerd. Bovendien krijgt u uitgebreid uitleg over de bediening.

Heeft u een vraag over een van onze andere medische hulpmiddelen? Bel met +31 (0) 321 31 7878 of stuur een e-mail.