Over B-autoclaaf

Aangenaam, wij zijn B-autoclaaf. Een internationale leverancier van topkwaliteit klasse B autoclaven. Vanuit onze locatie in Dronten (NL) verkopen we al meer dan 6 jaar onze eigenmerk B-autoclaven door heel Europa. Daarnaast beschikken we over onze eigen lijn ultrasoons en tál van andere hulpmiddelen voor gebruik in de professionele praktijk.

Een Hollands bedrijf
B-autoclaaf draagt bij aan de ontwikkeling van haar autoclaven en ultrasoons. De producten die u bij ons koopt zijn dus mede ontwikkelt vanuit een hollands perspectief. Dit maakt ons uniek in de markt. Ons motto? Topkwaliteit producten helpen creëren die uitblinken in hun eenvoud, bedieningsgemak en aantrekkelijke aanschafwaarde. Dat maakt ons een écht Hollands bedrijf met typisch Hollandse eigenschappen. En mocht er wat zijn met uw product dan kunnen wij u altijd helpen omdat we overal vanaf weten.

Onze medewerkers
B-autoclaaf is een familiebedrijf pur sang. We nemen ons vak serieus en doen niets liever dan klanten op een persoonlijke manier adviseren. Goed advies, dito service én eerlijke garantievoorwaarden maken ons een geliefde partij bij klanten uit Europa en daarbuiten. Wij beheersen het Duits, Nederlands en Engels op hoog niveau, zodat we u altijd kunnen helpen bij vragen of problemen. Omdat wij onze autoclaven en ultrasoons volledig zelf ontwikkelen, weten we precies hoe ze in elkaar zitten en kunnen wij u altijd helpen.

Onze klanten
Onze klantenkring bestaat uit tandartsen, huisartsen, pedicures en andere specialisten die dagelijks instrumenten steriliseren. Zij kiezen voornamelijk voor ons omdat ze dan verzekerd zijn van aantrekkelijke garantievoorwaarden, de beste servicemonteurs én specialisten die tot in detail met hen meedenken. Wij spreken de taal van onze klanten en hebben uitgebreide ervaring met de afhandeling van vracht en douane. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij u ook precies vertellen welke producten u het beste kunt gebruiken binnen uw toepassingsgebied.

Bezoek onze locatie
Wilt u graag met ons kennismaken of langskomen voor een persoonlijk advies? Geen probleem, u bent van harte welkom op onze locatie in Dronten.

Adres:
B-autoclaaf.nl
De Amer 2
8253RC Dronten
Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen en wij voorzien u graag van een persoonlijk advies dat volledig is afgestemd op uw werksituatie!

Meer over ons te weten komen of een afspraak maken voor een persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op!

Makkelijk online bestellen
Bij B-autoclaaf bestelt u uw nieuwe autoclaaf eenvoudig online. Daarnaast vindt u in onze webshop nog veel meer producten die u tijdens het werken met de autoclaaf nodig heeft. Eenmaal besteld zorgen wij voor een kundige levering en installatie bij u op locatie. Maar we zijn veel meer dan alleen een webshop. Wij verzorgen ook de complete installatie, het onderhoud en de montage van uw autoclaaf. Kortom: bij ons profiteert u van het gemak van online bestellen en de service van een echt familiebedrijf!